Днес, децата от 4-те групи - „Звънче“ и „Многознайко“ , се включиха в инициативата на ЦПРЛ и Община Бургас - Детски празник в памет на Васил Левски и българските революционери!

  Децата почетоха паметта на Апостола, като рецитираха стихове, изпълниха песни. Те ни разказаха за историята, живота и делото на Левски, Ботев и други национални герои, жертвали живота си за чиста и свята родина. Децата се включиха и с много знания във викторина,в която трябваше да отговарят на въпроси, свързани с моменти от историята на великите български герои, забележителни места, важни събития и символи на България. 

 Г-жа Желева – Директор на ДГ “Морска звезда“ , поздрави децата за чудесното представяне и им раздаде грамоти. Гост на празника, бе и г-жа Мария Георгиева - Гл.експерт "ОДВ", която подари на децата образователни материали по темата и грамота за участие.

  Днес успяхме да разпалим пламъчето на детската любознателност, да съхраним българския дух , да следваме примера на Левски, да обичаме България и да се гордеем с нашата родина!